Groot 1,5 Meter Spel uitgesteld

Met pijn in ons hart laten we jullie weten dat het Groot 1,5 Meter Spel komende zaterdag NIET doorgaat. Hiertoe hebben wij vanavond tijdens een spoedberaad besloten.

De tweede Coronagolf is inmiddels begonnen en de besmettingen lopen op. Dit weekend zullen 2 Brabantse regio’s worden opgeschaald naar niveau 2. Dat geeft een aantal extra maatregelen voor o.a. de horeca. Met dit in het achterhoofd vinden wij het niet verantwoord om zaterdag met jullie allemaal in de Theresiakerk een gezellig spel te doen.

Wij vinden het erg jammer, want er is inmiddels al veel tijd in gestoken, maar de gezondheid gaat boven alles. Ondanks dat de hele kerk én de hele avond Coronaproof zijn gemaakt, willen we het risico op besmettingen liever niet nemen.

De echte quizavond staat inmiddels gepland op zaterdag 25 september 2021. Omdat we jullie niet zo lang kunnen/willen missen, gaan we zeker proberen om het Groot 1,5 Meter Spel toch te organiseren.

Zodra de stofwolken zijn opgetrokken en de risico’s minimaal zijn, gaan we kijken of we een moment kunnen vinden om toch samen met jullie aan de slag te gaan. Dus bewaar de gemaakte outfit goed, want deze gaat zeker nog van pas komen!

Voor nu zeggen we: jammer dat het niet doorgaat, maar pas goed op jezelf en je familie, stay safe!!

Names de commissie DWDQ,

Rita van Strien
Jan Boons
Rob Snels
Leonie Kamp
Niels van Strien
Coen Smits
Victor van Gorp