DWDQ gaat weer van start!

2020 nadert met rasse schreden, dus is het weer tijd om jullie te updaten over DWDQ, want het komend jaar gaat het weer los! Het grootste dorpsfeest sinds de uitvinding van carnaval zal zijn spelavond gaan beleven op zaterdag 26 september 2020. De feestavond zal plaatsvinden op zaterdag 10 oktober 2020.

Sinds 1 januari jl. is de commissie weer druk bezig met het samenstellen van een uitdagend quizboek, waar alle teams zich weer een hele tijd mee kunnen bezighouden. In de 2e editie gaan we de speeltijd wat oprekken. De bedoeling is om te beginnen om 16.00 uur en de uiterste inlevertijd van het boek is om 23.00 uur. Op deze manier kunnen bepaalde opdrachten bij daglicht worden uitgevoerd. Nadere informatie ontvangen de teams in de loop van 2020.

Voor nu is het van belang dat op 1 januari 2020, om 00.01 uur ’s nachts de site weer geopend is om je team in te schrijven. Ook voor de komende editie hebben we een maximum gesteld aan het aantal teams dat mee kan doen, dus wacht niet te lang en SCHRIJF JE TEAM ZO SNEL MOGELIJK IN!!!

Kijk dus tijdens het eten van de oliebollen op www.waspiksedorpsquiz.nl en zorg dat je er met je team weer bij bent!!!